U bent hier: Home » Massages » Massages

Massages

Aandachtspunten

Een massage werkt in op het energetisch systeem van het lichaam. Ze stimuleert een aantal lichaamsprocessen en maakt vastgezette spanningen en blokkades los.
Daarom houd je best rekening met een paar zaken.
° Kom nooit met een volle of lege maag naar een massage.
° Drink na een behandeling voldoende water om de vrijgekomen afvalstoffen beter en sneller te elimineren.
° Zorg dat je na een massage verder rustig van de dag kan genieten, ga geen zware fysieke of mentale uitdagingen meer aan. Laat de gegeven impulsen zo goed mogelijk in alle rust en kalmte doorwerken, dit zal het effect op langere termijn enkel versterken.
° Hygiëne is erg belangrijk in het belang van iedereen. Neem een bad of douche voor een massage, kom met propere voeten naar voetreflexologie.
° De massages zijn niet erotisch, slip of string worden aangehouden, dames kiezen zelf voor het wel of niet uitdoen van hun bh. Enkel dat lichaamsdeel dat gemasseerd wordt, wordt ontbloot; de rest van het lichaam blijft bedekt met handdoeken.
° Vermeld zeker als je symptomen, ziektebeelden of aandoeningen hebt die belang kunnen hebben bij massages en die beter behandeld worden door een geneesheer, kinesist of osteopaat of die een andere vakkundige behandeling vereisen. Xanthé is niet aansprakelijk voor gevolgen die voortvloeien uit het niet vermelden van zaken die een behandeling negatief kunnen beïnvloeden of die negatieve gevolgen geven aan een massage.
° Alle persoonlijke gegevens blijven strikt privé binnen het kader van de wet op de privacy.

Contra-indicaties

Laat je niet behandelen bij koorts, acute infectieziekten, besmettelijke ziekten, open wonden, (huid)schimmels, vers littekenweefsel, extreme vermoeidheid of uitputting, …
Als je zwanger bent, vermeld je dat best.

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en je de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "Alles toestaan" te klikken, ga je hiermee akkoord. Meer gedetailleerde instellingen