U bent hier: Home » Xanthé » Kortingen

Kortingen

Op reeksen wordt een korting gegeven. Kortingen onderling kunnen niet gecombineerd worden.

Zwangerschapsreflexologie

Zwangerschapsreflexologie is ondersteunend tijdens de zwangerschap. Iedere keer wordt een hormonale uitbalancering gedaan, zwangerschapskwalen kunnen effectief aangepakt worden (misselijkheid, bekkeninstabiliteit, lymfedrainage, ...), het is rustgevend als voorbereiding op de geboorte.
Zwangerschapsreflexologie kan prenataal, tijdens de zwangerzchap en tot 3 maanden na de bevalling.
Een reeks van 8 sessies : 7 sessies 50 euro per sessie, 8ste sessie 35 euro (i.p.v 50 euro)
Voor info klik op Zwangerschapsreflexologie.

Psychozone Harmonisering

Psychozone Harmonisering is een therapie voor psychische en emotionele stoornissen (allerlei verslavingen, depressie, burn out, stress, onzekerheid, uitputting, concentratiegebrek, contactmoeilijkheden, angst, hyperventilatie, menopauze, ...). Het is een combinatie van reflexologie en acupressuurpunten. De cliënt moet zelf dagelijks deze punten bewerken. De techniek is effectief, de wekelijkse sessies worden langzaam afgebouwd.
Een reeks van 8 sessies : 7 sessies 50 euro per sessie, 8ste sessie 35 euro (i.p.v 50 euro)
Voor info klik op Psychozone Harmonisering.

FibromyalgiepatiŽnten / kankerpatiŽnten

Reflexologie
Tijdens een sessie wordt via verschillende technieken gewerkt naar diepe rust en ontspanning; door het bewerken van zones die uit balans zijn worden klachten verminderd of wordt herstel bekomen. Onderliggende oorzaken en factoren van disbalansen worden met respect benaderd.
Leden van de Vlaamse Liga voor Fibromyalgie-Patiënten (VLFP) krijgen 5% korting voorzien. Op vertoon van je VLFP lidkaart betaal je €45,00 i.p.v €50,00. Website www.vlfp.be

Gezondheidsbonus

Jezelf goed verzorgen is geen luxe, het draagt bij tot een bewuster, rustiger en gezonder leven.
Bij tien behandelingen binnen het jaar is je elfde sessie 35 euro (i.p.v 50 euro)
Andere kortingen en Gezondheidsbonus kunnen niet gecombineerd worden.

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en je de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "Alles toestaan" te klikken, ga je hiermee akkoord. Meer gedetailleerde instellingen