U bent hier: Home » Xanthé » Kortingen

Kortingen

Op reeksen wordt een korting gegeven. Kortingen onderling kunnen niet gecombineerd worden.

Zwangerschapsreflexologie

Zwangerschapsreflexologie is ondersteunend tijdens de zwangerschap. Iedere keer wordt een hormonale uitbalancering gedaan, zwangerschapskwalen kunnen effectief aangepakt worden (misselijkheid, bekkeninstabiliteit, lymfedrainage, ...), het is rustgevend als voorbereiding op de geboorte.
Zwangerschapsreflexologie kan prenataal, tijdens de zwangerzchap en tot 3 maanden na de bevalling.
Een reeks van 8 sessies : 7 sessies 50 euro per sessie, 8ste sessie 35 euro (i.p.v 50 euro)
Voor info klik op Zwangerschapsreflexologie.

Psychozone Harmonisering

Psychozone Harmonisering is een therapie voor psychische en emotionele stoornissen (allerlei verslavingen, depressie, burn out, stress, onzekerheid, uitputting, concentratiegebrek, contactmoeilijkheden, angst, hyperventilatie, menopauze, ...). Het is een combinatie van reflexologie en acupressuurpunten. De cliënt moet zelf dagelijks deze punten bewerken. De techniek is effectief, de wekelijkse sessies worden langzaam afgebouwd.
Een reeks van 8 sessies : 7 sessies 50 euro per sessie, 8ste sessie 35 euro (i.p.v 50 euro)
Voor info klik op Psychozone Harmonisering.

Fibromyalgiepatiënten

Reflexologie en massage.
Tijdens een sessie wordt via verschillende technieken gewerkt naar diepe rust en ontspanning; door het bewerken van zones die uit balans zijn worden klachten verminderd of wordt herstel bekomen. Onderliggende oorzaken en factoren van disbalansen worden met respect benaderd.
Voor leden van de Vlaamse Liga voor Fibromyalgie-Patiënten (VLFP) wordt een korting voorzien voor reflexologie en massages. Op vertoon van je VLFP lidkaart betaal je €45,00 i.p.v €50,00. Website www.vlfp.be

Mensen met en tijdens kanker

Oncoreflexologie is ondersteunend voor, tijdens en na behandelingen. Reflexologie behandelt niet de kanker, maar ondersteunt de behandeling. Afhankelijk van het stadium van de behandeling worden er andere technieken uitgevoerd en andere zones bewerkt. Via voetreflexologie kunnen bijwerkingen van de reguliere behandeling milder worden en kunnen functies die door de behandeling verzwakt zijn ondersteund worden op het juiste moment. Ontspannende en grondende technieken helpen om de stress te verminderen en de situatie (meer) te aanvaarden.
Massage geeft diepe rust en ontspanning waardoor de impact van het kankergebeuren verzacht wordt. De praktijk geeft aan dat door de ontspanning de pijn vermindert.
Sessie van 1 uur : €45,00 i.p.v €50,00.

Gezondheidsbonus

Jezelf goed verzorgen is geen luxe, het draagt bij tot een bewuster, rustiger en gezonder leven.
Bij tien behandelingen binnen het jaar is je elfde sessie 35 euro (i.p.v 50 euro)
Andere kortingen en Gezondheidsbonus kunnen niet gecombineerd worden.

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en je de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "Alles toestaan" te klikken, ga je hiermee akkoord. Meer gedetailleerde instellingen