U bent hier: Home » Xanthé » Xanthé

Xanthé

Logo en visie

Tijdens een klankschalenmeditatie veranderde ik spontaan in een vliegend paard, dat met krachtige slagen hoger en hoger de lucht indook om verre horizonten te verkennen. Ik stond op een schakelmoment in mijn leven. Dit vliegende paard werd mijn logo. Het staat voor kracht en vrijheid en is voor mij ook het symbool voor de diepgewortelde, innerlijke kracht die je in staat stelt de roep van je persoonlijkheid te volgen en te verwezenlijken.

Xanthé is een Griekse naam en staat voor geel, kleur van de zon, de zonnevlecht en de vrolijkheid.

In al mijn activiteiten werk ik holistisch, ik beschouw de mens als een uniek wezen waarin lichaam, geest, emoties, gedachten, handelen onlosmakelijk met elkaar verweven zijn en ziekte en gezondheid uitmaken. Ik benader de mensen holistisch, ik behandel hen holistisch en in mijn workshops en lessen staat dit aspect centraal.

Vanuit diverse noden, met verschillende wensen, vragen en verlangens vinden mensen de weg naar mijn praktijk.

Iedereen is welkom. En voel ik dat ik niet diegene ben die kan helpen, dan verwijs ik graag door naar collega’s die ik heb leren kennen en waarderen.

Even ontspannen

Bij Xanthé kan je gewoon even diepgaand ontspannen, even ontsnappen aan de druk van het dagelijkse leven en je onderdompelen in een sfeer van rust, even terug bij jezelf komen weg van alle drukte, alle beslommeringen, …

Zelfontwikkeling

De opleidingen reflexologie en Zhineng Qigong verruimen traditionele vorming met ontwikkelen van (zelf)bewustzijn en (zelf)observatie. Jij ontwikkelt diep verborgen talenten en verhoogt jouw potentieel. Je leven wordt rustiger, stabieler, evenwichtiger en harmonieuzer.

Cursussen en workshops

Lessen, cursussen en workshops kunnen altijd op aanvraag ingericht worden. Prijzen zijn overeen te komen.
- Dit kan in het leslokaal van Xanthé (10x4 m) dat aangenaam is ingericht. Alle accommodatie is voorhanden.
Voor eerder theoretische lessen is er een groot whiteboard, tafels en stoelen.
Voor de praktische lessen zijn er matjes, kussens, knierollen, 6 opvouwbare massagetafels, …
- Dit kan op een locatie buitenshuis als die voldoende mogelijkheden biedt om de cursus optimaal te laten plaatsvinden.

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en je de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "Alles toestaan" te klikken, ga je hiermee akkoord. Meer gedetailleerde instellingen