U bent hier: Home » Yoga » Ik beweeg weer!

Project « Ik beweeg weer ! »

‘Ik beweeg weer !’ richt zich tot mensen met een zwakke fysieke conditie en mensen met een beperkende fysieke of emotionele problematiek (fibromyalgie, CVS, depressie, burn out, … ) om hen weer aan het bewegen te krijgen in en aangename en veilige omgeving.

In september 2011 startte dit project op in Sint-Truiden met yoga en relaxatielessen.

Voorwaarden voor deelname

De deelnemers moeten voldoende zelfredzaam zijn, op eigen houtje naar de lessen komen en de oefeningen ook zelfstandig kunnen uitvoeren; (zware) vermoeidheid mag en kan als dit het functioneren van de groep niet belet; ze moeten een positieve ingesteldheid hebben en integreren in een groep om samen het gestelde doel te bereiken.

Er wordt een engagement verwacht van de deelnemers, regelmatige aanwezigheid is gewenst.

Doel van de lessen

De lessen bieden geen medische ondersteuning, ze beogen wel een verbetering van de algemene fysieke conditie, mentaal sterker en weerbaarder worden, het zelfvertrouwen verhogen en beter leren omgaan met de eigen beperkingen.

Prijs

In Sint-Truiden
Deelnemers krijgen 1 gratis kennismakingsles.
Betalen per trimester (september-december, januari-maart en april-juni) 2 eur / les (verzekering inbegrepen)
Instappen kan op ieder moment.

Inschrijven

Inschrijven is verplicht bij Katrien Hendrickx, 0494/584952, katrien.hendrickx@scarlet.be

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en je de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "Alles toestaan" te klikken, ga je hiermee akkoord. Meer gedetailleerde instellingen