U bent hier: Home

Disclaimer

Wij doen er alles aan om jou op een correcte manier te begeleiden, als cliënt in onze praktijk en als cursist in onze opleidingen.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor mogelijk ongemak dat of eventuele schade die voortvloeit uit jouw eigen verantwoordelijkheid of handelen - bijvoorbeeld het fout of onvolledig verstrekken van gegevens, laattijdig reageren op mails, ...

WEBSITE

Het beheer van onze website is volledig in handen van Xanthé, met name Katrien Hendrickx.

Het doel van onze website is om jou op een aangename, duidelijke en overzichtelijke manier te informeren over wat wij jou kunnen bieden.

Onze website wordt up to date gehouden.

Je kan met vragen over onze website altijd bij ons terecht - zie Privacy Policy.

De inhoud van onze website is het resultaat van onze jarenlange praktijk- en lesgeefervaring, achtergrond en opleidingen.

Xanthé is intellectuele eigendom van Katrien Hendrickx en copyright, dit geldt voor het logo, de teksten, de foto’s en dergelijke.


PROFESSIONALITEIT

De inhoud en aanpak van de individuele sessies en de opleidingen is een synthese van jarenlange praktijk- en lesgeefervaring, achtergrond en opleidingen.

Wij doen er alles aan kwaliteit en professionaliteit te blijven beiden en te garanderen.NIEUWSBRIEVEN

D
e Nieuwsbrieven worden op regelmatige basis verstuurd naar abonnees.
De persoonsgegevens van de abonnees blijven onzichtbaar voor andere Nieuwsbriefabonnees - zie Privacy Policy.
Je kan te allen tijde inschrijven en uitschrijven op onze Nieuwsbrief.

Onze Nieuwsbrief is gerelateerd aan onze up to date website.

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en je de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "Alles toestaan" te klikken, ga je hiermee akkoord. Meer gedetailleerde instellingen