U bent hier: Home » Video's » Promofilmpjes

Promofilmpjes

Deel deze info!

Maak kennis met Integratieve Reflexologie

Integratieve Refleoxlogie werd opgericht door Heinrike Bergmans en Katrien Hendrickx in 2011 met opleidingen en specialisaties in de reflexologie. De opleidingen zijn erkend door de beroepsorganisaties BeVo en BMF en leiden tot het beroep van reflexoloog.

Radio 2 De Madammen

Op 3 januari 2014 was ik te gast bij het Radio 2 programma De Madammen rond het thema massage en zelfmassage, in de strijd tegen de verzuring. - Een toffe ervaring met de Madammen Katrien en Leki.

Videoreportage Rekanto Yogales

Op 13 oktober 2010 maakte Vijf TV voor Pink Ribbon Magazine een reportage van een Rekanto-yogales voor hun campagne in de strijd tegen borstkanker. Björn Boon (interviewer) en Tristan (cameraman) interviewden dr. Pia Cox en enkele yoga-deelnemers en maakten een opname van de les. "Yoga met Katrien Hendrickx"

Promocampagne Rekanto met o.a. yogales

Op 15 oktober 2014 filmde een professionele ploeg o.a. een yogales als promotiecampagne voor de Rekanto-lessen van De Stichting tegen Kanker. 'Rekanto' : bewegen om je beter te voelen ...
Het Rekanto-project liep van maart 2007 tot eind december 2018, ik was gedurende heel die tijd yoga en relaxatie docent.

Video Chi Neng Qigong

Op 7 december 2013 kwam Agenda Plus filmen tijdens de opleiding Chi Neng Qigong Instructor Level 1. Tilla Van Opstal, hoofddocent en bezieler van het instituut in België werd geïnterviewd over Chi Neng Qigong.

Wij gebruiken cookies om onze website te optimaliseren en je de best mogelijke online ervaring te bieden. Door op "Alles toestaan" te klikken, ga je hiermee akkoord. Meer gedetailleerde instellingen